Dominatrix Fräulein Schneider in Essen mit Galerie und Kontaktdaten

Dominatrix in Essen
Fräulein Schneider
 
Tattoo

Home   Dominant & Fetisch   Personal data   Equipment/Predilections   Contact   Tribute   Links

deennl

 

Tussen bril en zwepen - ik ben de strengste opticien van Duitsland!

 

De allure van het verbodene, gekoppeld aan spanning, opwinding en onverwachte pieken van lust en passie die je met mij te wachten staan. We bespreken alles van tevoren tot in detail, zodat je je zorgeloos kunt laten gaan. Ik ben je volwassen spelwereld - ik hou van het spel van genade en nederigheid. Ik gebruik je graag. Mijn natuurlijke en zeer dominante natuur zal je boeien.

 

Welke fetisj boeit je het meest?

Vind je het heerlijk om de voeten van een vrouw te masseren, die versierd zijn met echte nylons? Of heb je een passie voor mooi kanten ondergoed, lak, leer of latex? Er zijn hier geen grenzen aan de verbeelding.

Bij mij kan elke wens vrijelijk geuit worden en het beste in de praktijk gebracht worden. Vertrouw mij uw geheime verlangens toe en ik zal ze waarmaken, zodat onze ontmoeting onvergetelijk zal zijn.

 

Heb je pijn en/of vernedering?

Geef me alle controle. Geef je volledig over aan het verlies van controle en macht. Laat je helemaal gaan en ontspan in mijn zorg.

Je zult mij authentiek ervaren en jezelf volledig aan mij ondergeschikt maken. Ik zal je meesteres zijn. Je drukt je onderwerping niet uit door mij kunstmatig te roepen, maar door je moed om je volledig aan mij over te geven.

 

Weet je je limiet nog niet?

Ik zal je hieraan voorstellen en zodra we een gemeenschappelijke basis hebben gevonden, zal ik er ook overheen gaan. Ik houd altijd je veiligheid in de gaten en als het je te veel wordt, zal je safeword je redden!

Voor mij mag geen enkele wens onuitgesproken blijven, of het nu gaat om rollenspellen, flagellatie, billenkoek

of verschillende fetisjen.

 

ALS JE IETS VER WEG VAN HET DAGELIJKS LEVEN WILT ERVAREN, HEB JE BIJ MIJ GEVONDEN WAT JE ZOEKT.

 

Contact

 0176 20706496 exclusief via WhatsApp!

e-mail: Frauleinemiliaschneider@gmail.com

Twitter:

{INTERVIEW}
Youth Protection    *** Domina Filme ***    GdS   
WhatsappViberFacebookTwitterVKontakteTelegramLine